
Lintpasta met lente-spinaziesaus
Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.
555 kcal (voedingswaarden)
15 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
35 g
ongezouten roomboter
2
sjalotjes
250 g
verse tagliatelle
2 dl
verse slagroom
450 g
diepvries bladspinazie
100 g
Parmigiano Reggiano
Dit heb je nodig
diepe sauspan
Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.
Aan de slag
1
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.
2
Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.