bewaar
Lintpasta met lente-spinaziesaus
Lintpasta met lente-spinaziesaus
bewaar

Lintpasta met lente-spinaziesaus

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.

15 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

35 g

ongezouten roomboter

2

sjalotjes

250 g

verse tagliatelle

2 dl

verse slagroom

450 g

diepvries bladspinazie

100 g

Parmigiano Reggiano

Dit heb je nodig

  • diepe sauspan

Supersnel gerecht voor op haastige, doordeweekse dagen.

Aan de slag

1

Pel de sjalotjes en snipper ze fijn. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzingen beetgaar. Verhit intussen in de sauspan de boter en bak de sjalotjes kort.

2

Voeg de slagroom en spinazie toe en breng de saus in ca. 4 min. aan de kook. Voeg 2/3 van de parmezaanse kaas toe en laat even smelten. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schenk de spinaziesaus erover. Garneer met de rest van de kaas.