bewaar
Springroll van sla met garnalen
Springroll van sla met garnalen
bewaar

Springroll van sla met garnalen

25 min. bereiden
28waarderingen

Ingrediënten

12 personen

1

rode peper

½

komkommer

1 bakje

Hollandse garnalen

1 bakje

taugé

1 zakje

peen julienne

3 tl

sesamolie

1 el

Thaise vissaus

1

kropsla

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Aan de slag

1

Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes en die in reepjes. Doe de garnalen, de peper, komkommer, taugé en peen in een kom. Voeg de sesamolie en vissaus toe en peper naar smaak.

2

Haal de grootste slabladeren los van de krop, halveer ze en was en droog ze zorgvuldig. Verwijder de harde nerven. Verdeel het garnalenmengsel over de slabladeren en rol op. Zet vast met een cocktailprikker. Lekker met zoete chilisaus.

tip

Rode peper schoonmaken

Instructievideo - 00:34 min.