Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.
- algemeenIndiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
- algemeenGeopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.
Gerelateerde recepten
Kikkererwtencurry met kokosmelk

bijgerecht
4 personen
400 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.
Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.
algemeen:Indiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
algemeen:Geopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el amandelschaafsel
40 g boter
3 uien
1 teen knoflook
2 el Indiase kruidenpasta
2 blikjes kikkererwten
1 blik kokosmelk