Kikkererwtencurry met kokosmelk

400 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster het amandelschaafsel in een koekenpan zonder boter of olie in ca. 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Verhit de boter in een hapjespan. Bak de ui 5 min. Voeg de knoflook en de kruidenpasta toe en bak 2 min. mee. Doe de kikkererwten en de kokosmelk erbij en schep om. Warm 3 min. goed door. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met het amandelschaafsel. Lekker met grof gesneden verse koriander.

  • algemeenIndiase kruidenpasta is lekker in oosterse gerechten of met spruitjes. Kijk voor recepten op ah.nl/recepten.
  • algemeenGeopend is het potje kruidenpasta nog zes maanden houdbaar.

Kikkererwtencurry met kokosmelk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel