bewaar
Oosterse rosbief
Oosterse rosbief
bewaar

Oosterse rosbief

20 min. bereiden
24waarderingen

Ingrediënten

1 pak

eiermie

½ kopje

Javaanse pinda-satésaus

4

rosbieflapjes à la minute

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese-groentemix

2 eetlepels

ketjap manis

1 zak

kroepoek

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rosbief bestrooien met zout en peper. In wok olie verhitten en rosbief in ca. 1 minuut bruinbakken, uit pan nemen en warmhouden. Groente in wok doen en ca. 3 minuten roerbakken. Mie door groente scheppen en ca. 2 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Over vier borden miemengsel verdelen. Rosbief er bovenop leggen. Satésaus en kroepoek erbij serveren.