bewaar
Salade van pasta en makreel
Salade van pasta en makreel
bewaar

Salade van pasta en makreel

15 min. bereiden
223waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

verse gerookte makreelfilet

300 g

penne

1 el

olijfolie extra vierge

90 g

pesto rosso

15

groene olijven zonder pit

15 g

verse basilicum

1

komkommer

75 g

rucola

40 g

pijnboompitten

Aan de slag

1

Verwijder het vel en de graten van de makreel en trek hem met een vork in grove stukken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en roer de olie en de pesto door de warme pasta.

2

Voeg de olijven, basilicumblaadjes en makreel toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel de rucola en de komkommer over de borden en schep de lauwwarme pasta erop. Strooi tenslotte de pijnboompitten erover.

tip

bereidingstipMaak je de pastasalade thuis? Rooster de pijnboompitten dan 3 min. in een droge koekenpan zonder boter of olie.