Pangasiusfilets met courgette

Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

575 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.

  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.

  • Vis grillen

    Instructievideo - 00:43 min.

Pangasiusfilets met courgette

Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

logo

Dit heb je nodig

Ik heb al een AH profiel