Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
Pangasiusfilets met courgette
Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.
Vis grillen
Instructievideo - 00:43 min.
Gerelateerde recepten
Pangasiusfilets met courgette
Pasta en pangasius vormen een goed koppel in dit gerecht met romige pestosaus.

hoofdgerecht
4 personen
575 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Zorg dat de vis ontdooid is. Strooi de bloem op een bord. Snijd de pangasiusfilets in stukken van ca. 5 cm. Dep ze goed droog, wrijf ze in met de viskruiden en wentel ze door de bloem.
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ⅔ van de olie in een koekenpan en bak de vis 4 min. per kant. Snijd de courgette in plakjes en bak deze in de rest van de olie 3 min. Voeg de pesto en kookroom toe en breng het al roerend tot aan de kook. Giet de tagliatelle af, verdeel het over borden en schep de courgette in de pestoroomsaus erop. Leg de gebakken pangasiusfilets erbij.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
750 g diepvries pangasiusfilets
25 g tarwebloem
1 el kruidenmix vis
250 g tagliatelle all'uovo
3 el traditionele olijfolie
2 courgette
90 g pesto rosso
100 ml kookroom light