bewaar
Fusilli met groente-kaassaus
Fusilli met groente-kaassaus
bewaar

Fusilli met groente-kaassaus

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 tenen

knoflook

500 g

fusilli

2 el

traditionele olijfolie

400 g

grofgesneden wokgroente

1 el

gedroogde Italiaanse kruiden

210 g

vegetarische groenteballetjes

500 g

passata di pomodoro

1 zakje

geraspte belegen kaas

Aan de slag

1

Snipper de knoflook. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de wokgroente 8 min. Voeg de laatste minuut de knoflook toe. Voeg de Italiaanse kruiden, de vegetarische balletjes en de passata toe en breng de saus al roerend aan de kook. Warm de saus 3 min. door en breng op smaak met peper en zout. Roer de helft van de kaas erdoor.

3

Verdeel de pasta over borden. Schep de groente-kaassaus erop en serveer met de rest van de kaas.