bewaar
Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry
Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry
bewaar

Tagliatelle en tilapia-basilicumcurry

15 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

300 g

tagliatelle

1 zak

gebroken sperziebonen

1 zakje

verse basilicum

2

rode uien

2 eetlepels

zonnebloemolie

2 blikjes

tilapiafilet

Aan de slag

Tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op de verpakking. Sperziebonen 10 min. met tagliatelle meekoken. Afgieten, goed laten uitlekken en in pan terugscheppen. Basilicumblaadjes ondertussen van steeltjes trekken. Steeltjes in kleine stukjes snijden. Uien pellen, halveren en in partjes snijden. Olie in koekenpan verhitten en hierin ui 3 min. bakken. Basilicumsteeltjes toevoegen en 30 sec. meebakken. Tilapia in saus kleinmaken en met uimengsel aan tagliatelle en boontjes toevoegen. 2 min. op hoog vuur al omscheppend verwarmen. Tagliatelle over 4 diepe borden verdelen en basilicumblaadjes erboven in reepjes knippen.