In­di­a­se groen­te­koek­jes met rai­ta

(78) waardeer
indiaas hoofdgerecht 4 personen
4 78

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In wok 2 el olie verhitten en groenten hierin 3 min. roerbakken. Linzen goed laten uitlekken. In ruime schaal bloem, 1 1/2 tl zout, kerriepoeder, suiker, eieren en helft van melk mengen en roeren tot heel dik beslag. Beetje bij beetje rest melk toevoegen. Wokgroenten, linzen en amandelen erdoor scheppen. In ruime koekenpan rest olie verhitten. Een paar juslepels vol groentemengsel naast elkaar in pan scheppen en groentekoekjes om en om in ca. 4 min. bruin en gaar bakken. Uit pan halen, op keukenpapier laten uitlekken (eventueel in oven op 120 °C warmhouden) en rest bakken. Warme groentekoekjes op 4 borden leggen en raita erbij geven.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 38 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.