Oosterse noedelsalade

Advertentie
Ingrediënten
- 1 blok woknoedels (pak a 248 g)
- 1 zak waterkers (75 g)
- 1 limoen
- 2 theelepels Thaise rode currypasta (potje a 225 g)
- 2 eetlepels (roerbak)olie
- 1 snackkomkommer (of 1/2 komkommer, in blokjes)
- 75 g gebraden rosbief (vleeswaren)
- 1 bosuitje (in ringetjes)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In pan met ruim kokend water noedels in 2 min. gaarkoken, noedels loshalen met vork. Noedels in zeef afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. Stugge takjes uit waterkers verwijderen. Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. In wijde kom limoensap met -rasp, currypasta en olie tot dressing kloppen. Noedels, komkommer en waterkers luchtig door dressing mengen. Plakjes rosbief erop leggen en ringetjes bosui erover strooien.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 685 kcal
- eiwit 32 g
- koolhydraten 53 g
- vet 37 g