Ingrediënten
1 persoon
1 blok
woknoedels
1 zak
waterkers
1
limoen
2 theelepels
Thaise rode currypasta
2 eetlepels
(roerbak)olie
1
snackkomkommer
75 g
gebraden rosbief
1
bosuitje
Aan de slag
In pan met ruim kokend water noedels in 2 min. gaarkoken, noedels loshalen met vork. Noedels in zeef afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. Stugge takjes uit waterkers verwijderen. Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. In wijde kom limoensap met -rasp, currypasta en olie tot dressing kloppen. Noedels, komkommer en waterkers luchtig door dressing mengen. Plakjes rosbief erop leggen en ringetjes bosui erover strooien.
Oosterse noedelsalade

hoofdgerecht
null personen
685 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
In pan met ruim kokend water noedels in 2 min. gaarkoken, noedels loshalen met vork. Noedels in zeef afspoelen onder koud stromend water en goed laten uitlekken. Stugge takjes uit waterkers verwijderen. Limoen schoonboenen, schil raspen en vrucht uitpersen. In wijde kom limoensap met -rasp, currypasta en olie tot dressing kloppen. Noedels, komkommer en waterkers luchtig door dressing mengen. Plakjes rosbief erop leggen en ringetjes bosui erover strooien.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)1 blok woknoedels
1 zak waterkers
1 limoen
2 theelepels Thaise rode currypasta
2 eetlepels (roerbak)olie
1 snackkomkommer
75 g gebraden rosbief
1 bosuitje