
Thaise tomaten-kippensoep
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
505 kcal (voedingswaarden)
30 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
kipfilet
2
uien
2 el
wokolie
400 g
Thaise roerbakmix
1 el
rode currypasta
430 ml
basis voor tomatensoep
1290 ml
kraanwater
200 ml
kokosmelk
280 g
naanbrood
Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!
Aan de slag
1
Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.
2
Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.
3
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.