bewaar
Thaise tomaten-kippensoep
Thaise tomaten-kippensoep
bewaar

Thaise tomaten-kippensoep

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

30 min. bereiden
168waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

kipfilet

2

uien

2 el

wokolie

400 g

Thaise roerbakmix

1 el

rode currypasta

430 ml

basis voor tomatensoep

1290 ml

kraanwater

200 ml

kokosmelk

280 g

naanbrood

Met rode currypasta. Voor wie van lekker pittig houdt!

Aan de slag

1

Snijd de kipfilet in smalle reepjes. Snipper de ui.

2

Verhit de olie in een soeppan en bak de kipfilet in 3 min. rondom bruin. Schep de ui en de roerbakmix erdoor en bak 3 min. mee. Bak de currypasta 1 min. mee. Voeg de basis voor tomatensoep, het water en de kokosmelk toe en roer totdat het kookt. Laat nog 5 min. zachtjes doorkoken.

3

Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de soep met het naanbrood.

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.