
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.
300 kcal (voedingswaarden)
10 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
150 g
Zaanlander kaas extra pikant
6
zongedroogde tomaten op olie
1 teen
knoflook
3 el
traditionele olijfolie
145 g
olijven met zongedroogde tomaten
½ tl
verse tijm
1 el
citroensap
4 blaadjes
sla
Dit heb je nodig
cocktailprikkers
Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.
Aan de slag
1
Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.
2
Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.