bewaar
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
Tapas van olijven, zontomaten en kaas
bewaar

Tapas van olijven, zontomaten en kaas

Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.

10 min. bereiden
84waarderingen

Ingrediënten

4 personen

150 g

Zaanlander kaas extra pikant

6

zongedroogde tomaten op olie

1 teen

knoflook

3 el

traditionele olijfolie

145 g

olijven met zongedroogde tomaten

½ tl

verse tijm

1 el

citroensap

4 blaadjes

sla

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Gasten? In tien minuten wordt het mediterraan genieten bij de borrel.

Aan de slag

1

Snijd de kaas in blokjes en de tomaat in stukjes. Pel de knoflook en pers uit boven de olijfolie. Schep de kaas, olijven, tomaat, knoflookolie, tijm en citroensap goed door elkaar.

2

Breng op smaak met peper en eventueel zout. In kleine schaaltjes op blaadje sla en met cocktailprikkers serveren.