Spruitjes met notenboter

Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Onderkant van spruitjes snijden en buitenste blaadjes verwijderen. Spruitjes in lichtgezouten water zonder deksel op pan in ca. 10 min. beetgaar koken. In droge koekenpan pecannoten kort roosteren. Noten op snijplank iets laten afkoelen en dan grof hakken. Spruitjes afgieten, overdoen in warme serveerschaal en bestrooien met zout en peper. In koekenpan boter verhitten tot deze bruin kleurt (niet laten verbranden). Spruitjes omscheppen met boter en pecannoten. Lekker bij wildgerechten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 210 kcal
- eiwit 2 g
- koolhydraten 5 g
- vet 21 g