Ingrediënten
4 personen
1 teentje
knoflook
2 eetlepels
sesamolie
4 eetlepels
Japanse sojasaus
1 eetlepel
gembersiroop
2 theelepels
sambal oelek
4
ribkarbonades
4
bosuitjes
1 eetlepel
olie
4 eetlepels
geroosterde sesamzaadjes
Aan de slag
In schaal knoflook, sesamolie, sojasaus, gembersiroop en sambal mengen. Karbonades in schaal leggen en afgedekt bij kamertemperatuur minstens 30 min. marineren.
Karbonades uit marinade nemen en droogdeppen. Bosuitjes met olie bestrijken. Karbonades op barbecue in 8-10 min. bruin en gaar roosteren. Laatste 2-3 min. bosuitjes meeroosteren, regelmatig keren. Karbonades met sesamzaad bestrooien. Lekker met mihoensalade.
Karbonades grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:38 min.
Oosterse karbonades

null personen
270 kcal
20 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
In schaal knoflook, sesamolie, sojasaus, gembersiroop en sambal mengen. Karbonades in schaal leggen en afgedekt bij kamertemperatuur minstens 30 min. marineren.
Karbonades uit marinade nemen en droogdeppen. Bosuitjes met olie bestrijken. Karbonades op barbecue in 8-10 min. bruin en gaar roosteren. Laatste 2-3 min. bosuitjes meeroosteren, regelmatig keren. Karbonades met sesamzaad bestrooien. Lekker met mihoensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 teentje knoflook
2 eetlepels sesamolie
4 eetlepels Japanse sojasaus
1 eetlepel gembersiroop
2 theelepels sambal oelek
4 ribkarbonades
4 bosuitjes
1 eetlepel olie
4 eetlepels geroosterde sesamzaadjes