bewaar
Mini fusilli pesto met spinazie, tuinerwten en zalm (advertorial)
Mini fusilli pesto met spinazie, tuinerwten en zalm (advertorial)
bewaar

Mini fusilli pesto met spinazie, tuinerwten en zalm (advertorial)

Waan je in het zonnige Italië met deze pasta vol goede ingrediënten zoals mini fusilli en pesto alla Genovese.

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

diepvries zalmfilets

350 g

Grand'Italia minifusili

300 g

diepvries fijne tuinerwten

2½ el

milde olijfolie

400 g

verse spinazie

92.5 g

Grand'Italia Pesto alla Genovese

75 ml

volle melk

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • staafmixer met hoge beker

Aan de slag

1

Ontdooi de zalm. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Voeg de laatste 4 min. de bevroren tuinerwten toe.

2

Verhit ondertussen ⅘ van de olie in een koekenpan en bak de zalmfilet 6-8 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

3

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan, voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil, pers 1 helft van de vrucht uit en snijd de andere helft in parten. Doe de spinazie met het citroenrasp en -sap, de pesto en melk in de beker van de staafmixer en pureer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

4

Verdeel de zalmfilet met een vork in kleine stukjes. Giet de pasta en tuinerwten af en meng met de spinazie-pestosaus en basilicumblaadjes. Meng de zalm erdoor en serveer met de partjes citroen.

bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mini fusilli pesto met spinazie, tuinerwten en zalm (advertorial)

Waan je in het zonnige Italië met deze pasta vol goede ingrediënten zoals mini fusilli en pesto alla Genovese.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig