bewaar
Bloemkoolcouscous met avocado
Bloemkoolcouscous met avocado
bewaar

Bloemkoolcouscous met avocado

Boordevol groente, deze gezonde bloemkoolcouscous!

10 min. bereiden
7waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

kidneybonen in blik

2

avocado's

2 el

extra vierge olijfolie

1½ el

rodewijnazijn

1 tl

komijnzaad

400 g

koelverse bloemkool couscous

150 g

rauwkost komkommer

50 g

jonge bladsla met veldsla

Boordevol groente, deze gezonde bloemkoolcouscous!

Aan de slag

1

Doe de kidneybonen in een zeef, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken. Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in de breedte in dunne plakken.

2

Klop de olijfolie met de azijn en het komijnzaad tot een dressing.

3

Meng de bloemkoolcouscous met de rauwkost komkommer, kidneybonen en de dressing. Verdeel eerst de sla, dan de bloemkoolcouscous en avocado over kommen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolcouscous met avocado

Boordevol groente, deze gezonde bloemkoolcouscous!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig