bewaar
Gevulde pastasalade met roomkaas (advertorial)
Gevulde pastasalade met roomkaas (advertorial)
bewaar

Gevulde pastasalade met roomkaas (advertorial)

Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.

15 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

verse perle con basilico

450 g

diepvries fijne tuinbonen

310 g

gegrilde rode paprikareepjes in pot

3

bosuitjes

80 g

AH Excellent salami met zomertruffel

150 g

Paturain Cuisine knoflook & fijne kruiden

50 ml

halfvolle yoghurt

100 g

babyspinazie

Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de tuinbonen de laatste 3 min. mee.

2

Laat ondertussen de paprika uitlekken in een vergiet. Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de salami in plakjes. Meng de roomkaas met de yoghurt.

3

Giet de pasta en tuinbonen af, spoel voorzichtig onder koud stromend water en laat uitlekken.

4

Meng de pasta en tuinbonen met het roomkaasmengsel en vervolgens met de spinazie, bosui, paprika en salami. Breng op smaak met peper en eventueel zout en serveer.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde pastasalade met roomkaas (advertorial)

Pastasalades doen het goed bij de BBQ, in het park, in het weekend en eigenlijk ook iedere andere dag van de week.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig