Piadina-panpizza met ham en rucola
Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 4 stuks piadina arrotolabile
- 4 el Mutti le verdurine in tube
- 150 g geraspte mozzarella
- 100 g rauwe ham flinterdun
- 40 g rucola
- 50 g Parmigiano Reggiano-flakes
Advertentie
Bereiden
- Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag. Bestrijk elke omgedraaide piadina met 1 el tomaten-groentepuree en verdeel de helft van de mozzarella erover. Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.
- Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de helft van de rauwe ham, de helft van de rucola en de helft van de kaas flakes erover. Snijd in punten en serveer.
- Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 520 kcal
- eiwit 27 g
- koolhydraten 41 g
-
vet 27 g
waarvan verzadigd 16 g - natrium 1.120 mg
- vezels 2 g
Ook te zien in
Piadina-panpizza met ham en rucola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Piadina-panpizza met ham en rucola
Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur.
- 2 stuks piadina arrotolabile
Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag.
- 2 el Mutti le verdurine in tube
- 75 g geraspte mozzarella
Bestrijk elke omgedraaide piadina met de tomaten-groentepuree en verdeel de mozzarella erover.
Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.
- 50 g rauwe ham flinterdun
- 20 g rucola
- 25 g Parmigiano Reggiano-flakes
Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de rauwe ham, de rucola en de kaas flakes erover.
Snijd in punten en serveer.
- 2 stuks piadina arrotolabile
- 2 el Mutti le verdurine in tube
- 75 g geraspte mozzarella
- 50 g rauwe ham flinterdun
- 20 g rucola
- 25 g Parmigiano Reggiano-flakes
Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.