bewaar
Piadina-panpizza met ham en rucola
Piadina-panpizza met ham en rucola
bewaar

Piadina-panpizza met ham en rucola

Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 stuks

piadina arrotolabile

4 el

Mutti le verdurine in tube

150 g

geraspte mozzarella

100 g

rauwe ham flinterdun

40 g

rucola

50 g

Parmigiano Reggiano-flakes

Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

Aan de slag

1

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag. Bestrijk elke omgedraaide piadina met 1 el tomaten-groentepuree en verdeel de helft van de mozzarella erover. Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.

2

Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de helft van de rauwe ham, de helft van de rucola en de helft van de kaas flakes erover. Snijd in punten en serveer.

3

Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.