Pia­di­na-pan­piz­za met ham en ru­co­la

Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza!

(5) waardeer
italiaans lunch Er is geen oven nodig voor deze dunne, krokante pizza! 4 personen
4 5

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag. Bestrijk elke omgedraaide piadina met 1 el tomaten-groentepuree en verdeel de helft van de mozzarella erover. Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.
  2. Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de helft van de rauwe ham, de helft van de rucola en de helft van de kaas flakes erover. Snijd in punten en serveer.
  3. Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 1.120 mg
  • vezels 2 g
Tags
Ook te zien in

Piadina-panpizza met ham en rucola

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pia­di­na-pan­piz­za met ham en ru­co­la

1
1

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter op middelhoog vuur.

2
2
  • 2 stuks piadina arrotolabile

Leg in elke koekenpan 1 piadina. Bak 1 min. en keer om. Draai het vuur laag.

3
3
  • 2 el Mutti le verdurine in tube
  • 75 g geraspte mozzarella

Bestrijk elke omgedraaide piadina met de tomaten-groentepuree en verdeel de mozzarella erover.

4
4

Bak op laag vuur tot de mozzarella is gesmolten, dit duurt ca. 3 min.

5
5
  • 50 g rauwe ham flinterdun
  • 20 g rucola
  • 25 g Parmigiano Reggiano-flakes

Laat de panpizza’s uit de pan op een bord glijden en verdeel de rauwe ham, de rucola en de kaas flakes erover.

6
6

Snijd in punten en serveer.

7
7
  • 2 stuks piadina arrotolabile
  • 2 el Mutti le verdurine in tube
  • 75 g geraspte mozzarella
  • 50 g rauwe ham flinterdun
  • 20 g rucola
  • 25 g Parmigiano Reggiano-flakes

Maak zo de rest van de panpizza’s met de rest van de ingrediënten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.