bewaar
Gegrilde piadina met parmaham & mozzarella
Gegrilde piadina met parmaham & mozzarella
bewaar

Gegrilde piadina met parmaham & mozzarella

Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.

10 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

200 g

snoepgroente tomatenmix

4

Loriana La Piadina Arrotolabile piadina

4 plakken

parmaham

1 bol

mozzarella

4 el

koelverse pestospread

15 g

verse basilicum

Dit heb je nodig

  • grillpan

Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.

Aan de slag

1

Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege. Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.

2

Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.