Ge­gril­de pia­di­na met par­ma­ham & moz­za­rel­la

Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië.

(61) waardeer
italiaans hoofdgerecht Triple Italiaans: platbrood uit Italië, ham uit Italië én kaas uit Italië. 4 personen
4 61

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • grillpan

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege. Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.
  2. Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 13 g
  • natrium 920 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Gegrilde piadina met parmaham & mozzarella

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ge­gril­de pia­di­na met par­ma­ham & moz­za­rel­la

1
1
  • 200 g snoepgroente tomatenmix
  • 4 Loriana La Piadina Arrotolabile piadina

Halveer de cherrytomaten. Verhit de grillpan en en gril elke piadina 1 min. Keer halverwege.

2
2
  • 4 plakken parmaham
  • 1 bol mozzarella

Beleg de helft van elke gegrilde piadine met ham. Scheur de mozzarella in stukjes en leg op de ham.

3
3
  • 4 el koelverse pestospread
  • 15 g verse basilicum

Verdeel de tomaten, pestospread en basilicumblaadjes erover. Bestrooi met peper. Vouw dubbel, snijd doormidden en verpak in aluminiumfolie om mee te nemen in de koelbox.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.