bewaar
Toast met makreelrillette
Toast met makreelrillette
bewaar

Toast met makreelrillette

Hét hapje voor visliefhebbers.

10 min. bereiden
10 min. oventijd
4waarderingen

Ingrediënten

20 porties

10 sneetjes

meerzadenbrood

7½ g

verse dragon

3 el

mayonaise

150 g

gerookte graatloze makreelfilet

20

zoetzure augurken extra fijn

Dit heb je nodig

  • uitsteekvormpje (Ø 8 cm)

Hét hapje voor visliefhebbers.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd of steek met een uitsteekvormpje 20 broodrondjes uit 10 dunne sneetjes brood. Bak deze aan één kant ca. 10 min. in de oven.

2

Snijd ondertussen de blaadjes van de dragon fijn en houd wat apart ter garnering. Prak met een vork de dragon en mayonaise door de makreelfilet. Breng op smaak met versgemalen peper.

3

Snijd de augurken 2 keer in de lengte in, maar niet door. Verdeel de makreelrillette over de toast en garneer met de augurkenwaaiers en wat dragon.

variatietipIn plaats van dragon kun je ook dille gebruiken.