Recepten met salami

Easy piadina pizza met spianata romana
Easy piadina pizza met spianata romana

Easy piadina pizza met spianata romana

Ingrediënten

voor 4 personen
  • 200 g rivolo-cherrytomaten
  • 180 g Taggia-olijven
  • 100 g Spianata Romana (salami)
  • 4 piadina arrotolabile
  • 425 ml pizzasaus aromatizzata
  • 7.5 g verse basilicum
  • 50 g Parmigiano Reggiano
Zet producten op mijn lijst
  1. Halveer de cherrytomaten. Snijd de olijven grof en de spianata romana in grove stukken. Verhit 2 pannen zonder olie of boter op middelhoog vuur. Leg in elke pan 1 piadina. Keer na 1 min. Verdeel de helft van de pizzasaus over de piadine in de pan. Verdeel de helft van de olijven, spianata en cherrytomaten over de saus. Neem na 4 min. de piadine uit de pan. Herhaal deze stap. Snijd de basilicumblaadjes grof. Schaaf de kaas en verdeel samen met het basilicum over de piadine.