bewaar
Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes
Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes
bewaar

Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes

Klassieke Italiaanse spaghetti met het zoete van gebakken romaatjes en het zoute van de olijven en witte kaas.

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

AH Vrij van glu­ten spaghetti

2 el

milde olijfolie

2 tenen

knoflook

1

rode peper

500 g

romaatjes

90 g

zongerijpte Taggia-olijven

50 g

kappertjes

200 g

witte kaas

Klassieke Italiaanse spaghetti met het zoete van gebakken romaatjes en het zoute van de olijven en witte kaas.

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan of wok. Fruit hierin op laag vuur de knoflook en rode peper 3 min. Voeg de romaatjes toe en bak 4 min. mee. Halveer de olijven en voeg samen met de kappertjes toe.

3

Schep de spaghetti door de saus en verdeel de pasta over 4 diepe borden. Bestrooi met de kaasblokjes. Lekker met wat fijngesneden peterselie.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.

Spaghetti alla puttanesca met witte kaasblokjes

Klassieke Italiaanse spaghetti met het zoete van gebakken romaatjes en het zoute van de olijven en witte kaas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig