bewaar
Pizza Napolitana
Pizza Napolitana
bewaar

Pizza Napolitana

Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.

15 min. bereiden
25 min. oventijd
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

450 g

mix voor pizzabodem

185 g

tonijnstukken in water

400 g

tomato frito

3 el

kappertjes

48 g

ansjovisfilets in olie in blik

150 g

geraspte kaas voor pizza

75 g

rucola

Dit heb je nodig

  • bakplaat

Vispizza met tonijn en ansjovis en kruidige rucola: zelfgemaakt het allerlekkerst.

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 220 °C. Bereid het pizzadeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Verdeel het deeg over de bakplaat en bestrijk met de tomatensaus. Laat de tonijn uitlekken. Verdeel de tonijn in stukjes over de pizza. Strooi de kappertjes erover. Laat de ansjovis uitlekken en verdeel over de pizza. Strooi de kaas erover.

3

Bak de pizza in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar. Verdeel de rucola over de warme pizza. Serveer direct.

tip

Pizza versieren

Instructievideo - 01:05 min.