bewaar
Kastanjechampignons met bosui
Kastanjechampignons met bosui
bewaar

Kastanjechampignons met bosui

15 min. bereiden
19waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

rode peper

2

bosuien

1 bakje

kastanjechampignon

2 struiken

roodlof

2 el

oosterse roerbakolie

½ el

citroensap

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Was peper, maak schoon en snijd in reepjes. Maak bosuitjes schoon en snijd in smalle reepjes. Snijd wit van bosuitjes klein en snijd groen in lange, smalle reepjes. Veeg champignons schoon met keukenpapier en snijd in vieren. Verwarm olie met peper zachtjes in koekenpan. Voeg champignons toe en bak op laag vuur ca. 2 minuten al omscheppend. Haal van vuur af en schep kleine stukjes bosui en citroensap door champignons. Breng op smaak mte zout. Leg op vier bordjes elk 2 blaadjes roodlof op elkaar en schep champignons erin. Garneer met reepjes bosui.