bewaar
Aardappelsoep met roggebrood
Aardappelsoep met roggebrood
bewaar

Aardappelsoep met roggebrood

20 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

2 zakjes

lente ui-crème soep

3 eetlepels

boter of margarine

1 zakje

miniworteltjes

1 bak

gekruide aardappeltjes rozemarijn

200 g

katenspek

3

bosuitjes

8 plakken

roggebrood

40 g

kruidenboter

Aan de slag

Soep bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan boter verhitten. Worteltjes ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Aardappels toevoegen en ca. 5 minuten meebakken. Katenspek in reepjes snijden. Spek ca. 1 minuut meebakken. Aardappelmengsel aan soep toevoegen en ca. 5 minuten zachtjes meeverwarmen. Bosuitjes schoonmaken, in ringetjes snijden en door soep roeren. Roggebrood met kruidenboter besmeren. 2 sneetjes op elkaar leggen en diagonaal doorsnijden. Soep serveren met roggebrood.