bewaar
Chinese wokschotel met kalkoen
Chinese wokschotel met kalkoen
bewaar

Chinese wokschotel met kalkoen

20 min. bereiden
48waarderingen

Ingrediënten

300 g

witte rijst

1 schaal

nasi

3 el

olie

1 schaal

kalkoenblokjes

1

komkommer

60 ml

woksaus

1 pot

seroendeng

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer het pepertje uit het pakket nasi-bamigroente, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in dunne reepjes. Verhit in een wok de olie en roerbak hierin de kalkoenblokjes goudbruin. Voeg de ui uit de schaal nasi-bamigroente toe en roerbak 3 min. Voeg de witte kool en de prei toe en roerbak tot de kool is geslonken. Voeg de komkommer, de taugé en de woksaus toe en warm al omscheppend goed door. Verdeel de rijst over 4 borden, schep het kalkoen-groentemengsel erbij en strooi er naar smaak de seroendeng en de peperreepjes over.