Wokgarnalen met Italiaanse groenten
Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 325 g gele rijst
- 3 el traditionele olijfolie
- 200 g verse wokgarnalen met knoflook
- 250 g diepvries tuinerwten (pak à 450 g)
- 400 g Italiaanse roerbakmix
- 390 g pikante pastasaus in pak
- 150 g surimisticks (bakje)
Keukenspullen
- wok
Advertentie
Bereiden
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min. Neem de garnalen uit de pan en voeg de rest van de olie, de tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel voor ca. 4 min. Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 580 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 86 g
-
vet 13 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 1.075 mg
- vezels 10 g
Ook te zien in
Wokgarnalen met Italiaanse groenten
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Wokgarnalen met Italiaanse groenten
- 325 g gele rijst
- 1 el traditionele olijfolie
- 200 g verse wokgarnalen met knoflook
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min.
- 2 el traditionele olijfolie
- 250 g diepvries tuinerwten
- 400 g Italiaanse roerbakmix
Neem de garnalen uit de pan en voeg de olie, tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel ca. 4 min.
- 390 g pikante pastasaus in pak
- 150 g surimisticks
Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.