Pan­gasi­us, nieu­we aard­ap­pe­len en pa­pri­ka

(24) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 24

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappelen met schil schoonboenen en in laagje water met zout naar smaak in 15-20 min. gaarkoken. Afgieten. Vocht van paprika's afgieten en opvangen. Paprika's in lange repen snijden. Uien pellen, halveren en in zeer smalle reepjes snijden. Peterselie fijnsnijden. Paprikavocht mengen met olijfolie, azijn en peterselie. 3/4 van paprikadressing met paprika en uireepjes mengen. Naar smaak zout en peper toevoegen. In ruime pan 1/2 l water met bouillontablet aan de kook brengen. Roeren tot tablet is opgelost. Vuur laag zetten. Bevroren vis in hete bouillon leggen en in 4 min. gaar laten worden. Aardappelen en paprikasalade op 4 borden leggen. Vis met schuimspaan uit bouillon nemen en ernaast leggen. Rest paprikadressing over vis scheppen.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 488 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 53 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.