Tomatensoep met gesmolten kaas

Advertentie
Ingrediënten
- 4 sneetjes bruinbrood
- 4 plakjes jonge kaas
- 1 krop ijsbergsla
- 1 eetlepel olijfolie
- 4 zakjes tomatensoep (met courgette en gehaktballetjes (a 300 g))
- 2 zakjes rauwkost (pittig (a 150 g))
- 1 flesje sladressing yoghurt (450 ml)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Met grote mok of soepkop rondjes uit sneetjes brood en plakjes kaas snijden. Rest van brood en kaas in stukjes snijden. Sla schoonmaken en in grove stukken snijden. In koekenpan olie verhitten en broodstukjes krokant bakken, bestrooien met zout en (cayenne)peper. Zakjes soep over 4 mokken of soepkoppen (zelfde als gebruikt voor brood en kaas!) verdelen, bedekken met rondjes brood en kaas, bestrooien met wat (cayenne)peper. Soep volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron (of combimagnetron met grill) verwarmen tot kaas gesmolten is. Sla mengen met rauwkost en naar smaak dressing toevoegen. Over 4 borden verdelen en bestrooien met croutons en stukjes kaas. Warme soep erbij geven.
Advertentie