Pangasiusfilet met serranoham
Een paar ingrediënten zorgen voor volle smaak. Vis op z’n Mediterraans.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Lekker erbij
Keukenspullen
- lage ovenschaal
Advertentie
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout. Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis. Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.
- Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal. Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.
combinatietip:
Lekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 165 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 0 g
-
vet 9 g
waarvan verzadigd 2 g - natrium 505 mg
- vezels 0 g
Ook te zien in
Pangasiusfilet met serranoham
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Pangasiusfilet met serranoham
Verwarm de oven voor op 200 ºC.
- 300 g verse pangasiusfilets
Verdeel de vis in gelijke porties en bestrooi ze met versgemalen peper en zout.
- 4 takjes rozemarijn
Leg een takje rozemarijn op ieder stuk vis.
- 8 plakjes serranoham
- 2 el traditionele olijfolie
Wikkel elke portie in twee plakjes Serranoham. Druppel de olijfolie erover.
- 2 el traditionele olijfolie
Vet de ovenschaal in. Leg de vis met de naad van de ham naar beneden in de ovenschaal.
Bak de vispakketjes in de oven in ca. 20 min. gaar. De ham moet krokant zijn.
combinatietip:
Lekker met: gevulde pasta (bv. perline) met tomatensaus en sperziebonen.