bewaar
Bloemkool met blauwaderkaassaus
Bloemkool met blauwaderkaassaus
bewaar

Bloemkool met blauwaderkaassaus

20 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spelt

1

bloemkool

3 el

ongezouten roomboter

4

groenteburgers

1 zakje

besciamella sausmix

500 ml

halfvolle melk

200 g

Danablu blauwaderkaas 50+

Aan de slag

1

Bereid de spelt volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de bloemkool in roosjes en kook in 8 min. beetgaar.

2

Verhit de boter in een koekenpan en bakje groenteburgers in 5 minuten gaar. Breng de besciamella volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk aan de kook.

3

Snijd de blauwaderkaas in stukjes, voeg aan de saus toe en laat al roerende smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout. Serveer de bloemkool met kaassaus, groenteburgers en spelt.