bewaar
Biefstuk met saliejus en ravioli
Biefstuk met saliejus en ravioli
bewaar

Biefstuk met saliejus en ravioli

10 min. bereiden
104waarderingen

Ingrediënten

1

courgette

25 g

boter

1 bak

ravioli funghi porcini

2

biefstukken

125 ml

droge witte wijn

½ eetlepel

gedroogde salie

1 theelepel

bouillonpoeder

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Met koksmes courgette overlangs halveren, helften in plakjes snijden. In ruim kokend water met zout ravioli 3 min. zachtjes koken. Courgettestukjes toevoegen en nog 3-4 min. koken tot ravioli beetgaar is. Intussen in koekenpan boter verhitten en biefstukken afhankelijk van gewenste gaarheid in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rood of rosé bakken. Vlees uit pan nemen en in aluminiumfolie verpakt warmhouden. Vuur hoog zetten en aanbaksels losroeren met wijn, salie en bouillonpoeder. Jus iets inkoken. Ravioli-courgettemengsel in vergiet laten uitlekken en over twee borden verdelen. Biefstuk ernaast leggen en met saliejus overgieten.