bewaar
Teriyaki-biefstuk met noedels.
Teriyaki-biefstuk met noedels.
bewaar

Teriyaki-biefstuk met noedels.

In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.

15 min. bereiden
99waarderingen

Ingrediënten

1 persoon

300 g

broccoli

70 g

Chinese eiermie

4

stoneleeks uien

1

biefstuk

2 el

traditionele olijfolie

3 el

teriyakisaus

2 tl

sesamzaad

Dit heb je nodig

  • wok

In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.

Aan de slag

1

Verwijder de stronk en snijd de broccoli in kleine roosjes. Kook de Chinese eiermie met broccoli in kokend water in 4-5 min. gaar, af en toe omroeren. Snijd intussen stoneleeks in stukjes van 2 cm en snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.

2

Verhit de olie in de wok en schroei de biefstuk in 2 min. op hoog vuur rondom dicht. Schep de stoneleeks en teriyakisaus door de biefstuk en bak nog 1 min.

3

Giet de mie en broccoli af en schep deze op het bord. Schep de biefstuk met saus op de noedels en strooi het sesamzaad erover.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Teriyaki-biefstuk met noedels.

In Japan zijn ze wel van de snelle gerechten. Deze noedels staan al binnen 15 minuten op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig