bewaar
Thaise wokschotel met citroengras
Thaise wokschotel met citroengras
bewaar

Thaise wokschotel met citroengras

25 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

300 g

pandanrijst

2 schaaltjes

roodbaarsfilet

3

komkommers

2 eetlepels

zonnebloemolie

1 eetlepel

groene Thaise currypasta

1 g

gemalen citroengras

200 ml

kokosmelk

75 g

gezouten cashewnoten

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Roodbaars in repen van 2 cm snijden. Komkommers schillen, in lengte halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in blokjes snijden. In wok olie verhitten. Vis 3 min. bakken, uit wok scheppen en warmhouden. In achtergebleven olie komkommer, currypasta en citroengras 3 min. bakken. Kokosmelk door groente scheppen en aan de kook brengen. Vis er voorzichtig door scheppen. Schotel op smaak brengen met zout en peper en door en door verwarmen. Schotel met noten garneren en met rijst serveren.