bewaar
Vegetarische Indiase curry
Vegetarische Indiase curry
bewaar

Vegetarische Indiase curry

Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.

25 min. bereiden
116waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

gele paprika's

2 el

zonnebloemolie

350 g

Quorn stukjes

2 el

Indiase currypasta

400 g

tomatenblokjes

45 g

amandelschaafsel

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.

2

Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.

3

Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische Indiase curry

Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig