bewaar
Vegetarische Indiase curry
Vegetarische Indiase curry
bewaar

Vegetarische Indiase curry

Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.

25 min. bereiden
110waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

2

gele paprika's

2 el

zonnebloemolie

350 g

Quorn stukjes

2 el

Indiase currypasta

400 g

tomatenblokjes

45 g

amandelschaafsel

Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.

2

Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.

3

Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.