bewaar
Oosterse salade met zalm
Oosterse salade met zalm
bewaar

Oosterse salade met zalm

15 min. bereiden
120waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 struikje

andijvie

1 schaaltje

taugé

1 schaaltje

Schotse zalmfilet

1 eetlepel

Japanse sojasaus

1 eetlepel

azijn

2 eetlepels

seroendeng

Aan de slag

Andijvie wassen en in reepjes snijden. Taugé afspoelen met kokend water. Andijvie en taugé over vier borden verdelen. Zalmfilet in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten. Zalmfilet in ca. 4 minuten aan beide zijden bakken. Intussen dressing roeren van rest van olie, sojasaus, azijn, zout en peper. Dressing over salade verdelen en seroendeng erover strooien. Zalmfilet op salade leggen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Oosterse salade met zalm

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig