Ingrediënten
4 personen
1 struikje
andijvie
1 schaaltje
taugé
1 schaaltje
Schotse zalmfilet
1 eetlepel
Japanse sojasaus
1 eetlepel
azijn
2 eetlepels
seroendeng
Aan de slag
Andijvie wassen en in reepjes snijden. Taugé afspoelen met kokend water. Andijvie en taugé over vier borden verdelen. Zalmfilet in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten. Zalmfilet in ca. 4 minuten aan beide zijden bakken. Intussen dressing roeren van rest van olie, sojasaus, azijn, zout en peper. Dressing over salade verdelen en seroendeng erover strooien. Zalmfilet op salade leggen.
Oosterse salade met zalm

hoofdgerecht
null personen
285 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Andijvie wassen en in reepjes snijden. Taugé afspoelen met kokend water. Andijvie en taugé over vier borden verdelen. Zalmfilet in 4 stukken snijden en bestrooien met zout en peper. In koekenpan met antiaanbaklaag 2 eetlepels olie verhitten. Zalmfilet in ca. 4 minuten aan beide zijden bakken. Intussen dressing roeren van rest van olie, sojasaus, azijn, zout en peper. Dressing over salade verdelen en seroendeng erover strooien. Zalmfilet op salade leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 struikje andijvie
1 schaaltje taugé
1 schaaltje Schotse zalmfilet
1 eetlepel Japanse sojasaus
1 eetlepel azijn
2 eetlepels seroendeng