bewaar
Spitskoolstamppot met prei, spek en gebakken ei (advertorial)
Spitskoolstamppot met prei, spek en gebakken ei (advertorial)
bewaar

Spitskoolstamppot met prei, spek en gebakken ei (advertorial)

Zo gepiep(er)t! Deze lekkere stamp met spitskool, prei, spek en een gebakken eitje zet je al in 20 min. op tafel.

20 min. bereiden
31waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

gerookte spekreepjes

1 el

kerriepoeder

200 g

koelverse gesneden prei

400 g

koelvers gesneden spitskool

1 el

milde olijfolie

4

middelgrote eieren

750 g

Aviko diepvries mashed potato aardappelpuree naturel

4 el

gebakken uitjes

Zo gepiep(er)t! Deze lekkere stamp met spitskool, prei, spek en een gebakken eitje zet je al in 20 min. op tafel.

Aan de slag

1

Verhit een grote hapjespan zonder olie of boter en bak de spekreepjes 7 min. op middelhoog vuur. Neem het spek uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Fruit in het achtergebleven bakvet de kerrie 1 min., voeg de prei toe en bak 2 min. mee. Voeg de spitskool toe en bak 2 min. mee. Breng op smaak met peper.

2

Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak 4 spiegeleieren.

3

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de groenten en spekjes door de puree en verdeel over de borden. Verdeel de gebakken eieren erover en bestrooi met de gebakken uitjes.