Ma­kreel­brood­je met au­gurk & pe­ter­se­lie­may­o­nai­se

Broodje makreel? Mogen we aanschuiven?

(1) waardeer
lunch Broodje makreel? Mogen we aanschuiven? 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • staafmixer met hoge beker

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Doe ¾ van de peterselie en alle mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de rest van de peterselie fijn.
  2. Bestrijk de sneetjes brood met de peterseliemayonaise. Verdeel de hamburgerplakjes en makreel in stukken erover. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 360 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 18 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 27 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 400 mg
  • vezels 1 g
Ook te zien in
Receptkaart 2020 week 11-12

Makreelbroodje met augurk & peterseliemayonaise

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ma­kreel­brood­je met au­gurk & pe­ter­se­lie­may­o­nai­se

1
1
  • 15 g verse platte peterselie
  • 5 el mayonaise

Doe de peterselie en alle mayonaise in een hoge beker en pureer met de staafmixer.

2
2
  • 5 g verse platte peterselie

Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de rest van de peterselie fijn.

3
3
  • 4 sneetjes AH Liefde & Passie San Francisco zuurdesembrood
  • 8 Kesbeke Amsterdamse hamburgerplakjes
  • 165 g graatloze gerookte makreelfilets

Bestrijk de sneetjes brood met de peterseliemayonaise. Verdeel de hamburgerplakjes en makreel in stukken erover. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.