bewaar
Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache
bewaar

Bavette-tagliata met Pecorino Romano en pistache

Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.

20 min. bereiden
50 min. oventijd
1 uur wachten
5waarderingen

Ingrediënten

6 personen

1

AH Excellent bavette rollade

45 g

gepelde ongezouten pistachenoten

50 g

rucola

75 g

Pecorino Romano

2 el

cremaceto classico

Meer dan wat noten, kaas en rucola heeft deze smaakvolle rollade niet nodig.

Aan de slag

1

Neem de bavette rollade uit de verpakking en laat deze 1 uur op kamertemperatuur komen. Bereid de bavette rollade volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Hak de pistachenoten grof. Verhit een pan zonder olie of boter en rooster de noten op middelhoog vuur in ca. 3 min. goudbruin.

3

Snijd de bavette met een scherp mes in dunne plakken. Verdeel de rucola over een platte schaal. Verdeel de gesneden bavette in een strook over de rucola. Schaaf met een dunschiller de Pecorino in krullen erover. Garneer met de cremaceto en pistache.