bewaar
Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
bewaar

Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees

Dit snelle wokgerecht zet je binnen 15 min. op tafel!

15 min. bereiden
4waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1

Shanghai paksoi

1 teen

knoflook

5

filetlapjes à la minute

1 el

arachideolie

200 g

aspergebroccoli

200 g

sugarsnaps

3 el

Lee Kum Lee char siu saus

300 g

winterpeen

600 g

1 minuut basmatirijst

Dit snelle wokgerecht zet je binnen 15 min. op tafel!

Aan de slag

1

Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de filetlapjes in de lengte en snijd in de breedte in dunne plakjes.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, knoflook en aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Neem uit de pan. Voeg de filetlapjes en char siu toe en bak 3 min. in dezelfde pan. Meng met de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Schil ondertussen de winterpeen en schaaf met een dunschiller in de lengte in linten. Verwarm de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Verdeel de rijst, het groente-vleesmengsel en de peenlinten over 4 diepe borden.

tip

serveertipLekker met koriander

Eenpersoons wokgerecht met paksoi en varkensvlees

Instructievideo - 00:36 min.