Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Dit snelle wokgerecht zet je binnen 15 min. op tafel!
Ingrediënten
4 personen
1
Shanghai paksoi
1 teen
knoflook
5
filetlapjes à la minute
1 el
arachideolie
200 g
aspergebroccoli
200 g
sugarsnaps
3 el
Lee Kum Lee char siu saus
300 g
winterpeen
600 g
1 minuut basmatirijst
Aan de slag
Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de filetlapjes in de lengte en snijd in de breedte in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, knoflook en aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Neem uit de pan. Voeg de filetlapjes en char siu toe en bak 3 min. in dezelfde pan. Meng met de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil ondertussen de winterpeen en schaaf met een dunschiller in de lengte in linten. Verwarm de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de rijst, het groente-vleesmengsel en de peenlinten over 4 diepe borden.
Eenpersoons wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Instructievideo - 00:36 min.
Snel wokgerecht met paksoi en varkensvlees
Dit snelle wokgerecht zet je binnen 15 min. op tafel!

hoofdgerecht
null personen
452 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de paksoi in repen van 2 cm. Snijd de knoflook fijn. Halveer de filetlapjes in de lengte en snijd in de breedte in dunne plakjes.
Verhit de olie in een wok en roerbak de paksoi, knoflook en aspergebroccoli en sugarsnaps 7 min. op hoog vuur. Neem uit de pan. Voeg de filetlapjes en char siu toe en bak 3 min. in dezelfde pan. Meng met de groente. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Schil ondertussen de winterpeen en schaaf met een dunschiller in de lengte in linten. Verwarm de basmatirijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de rijst, het groente-vleesmengsel en de peenlinten over 4 diepe borden.
serveertip:Lekker met koriander
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 Shanghai paksoi
1 teen knoflook
5 filetlapjes à la minute
1 el arachideolie
200 g aspergebroccoli
200 g sugarsnaps
3 el Lee Kum Lee char siu saus
300 g winterpeen
600 g 1 minuut basmatirijst