Oos­ter­se sa­la­de met so­ja­boon­tjes en pijn­boom­pit­ten

Met maar 4 ingrediënten zet je al een heerlijke salade op tafel. Ook lekker als lunch!

(1) waardeer
aziatisch bijgerecht Met maar 4 ingrediënten zet je al een heerlijke salade op tafel. Ook lekker als lunch! 4 personen
5 1

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de sla in een schaal. Bestrooi met de sojabonen. Besprenkel met de wortel-sesamdressing en de geroosterde pijnboompitten.

serveertip:

Lekker bij Aziatische roerbakgerechten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 140 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 1  g
  • natrium 40 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Oosterse salade met sojaboontjes en pijnboompitten

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oos­ter­se sa­la­de met so­ja­boon­tjes en pijn­boom­pit­ten

1
1
  • 150 g slamelange rode biet
  • 200 g koelverse sojabonen

Doe de sla in een schaal. Bestrooi met de sojabonen.

2
2
  • 50 ml koelverse wortel-sesamdressing
  • 25 g geroosterde pijnboompitten

Besprenkel met de wortel-sesamdressing en de geroosterde pijnboompitten.

serveertip:

Lekker bij Aziatische roerbakgerechten.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.