bewaar
Piadinetosti's met pesto
Piadinetosti's met pesto
bewaar

Piadinetosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

20 min. bereiden
11waarderingen

Ingrediënten

16 porties

125 g

buffelmozzarella

4

piadina arrotolabile

4 el

koelverse pestospread

50 g

Spianata Romana (salami)

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

Aan de slag

1

Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.

2

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.