Pia­di­ne­tos­ti's met pes­to

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

(6) waardeer
italiaans borrelhapje Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi. 16 stuks
4 6

Ingrediënten

16 stuks

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.
  2. Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

serveertip:

Garneer met wat blaadjes basilicum.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 4 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 8 g
    waarvan verzadigd 4  g
  • natrium 200 mg
  • vezels 0 g
Tags
Ook te zien in

Piadinetosti's met pesto

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pia­di­ne­tos­ti's met pes­to

1
1
  • 125 g buffelmozzarella
  • 4 piadina arrotolabile
  • 4 el koelverse pestospread
  • 50 g Spianata Romana (salami)

Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.

2
2

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege.

3
3

Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen.

4
4

Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

serveertip:

Garneer met wat blaadjes basilicum.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.