bewaar
Piadinetosti's met pesto
Piadinetosti's met pesto
bewaar

Piadinetosti's met pesto

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

20 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

125 g

buffelmozzarella

4

piadina arrotolabile

4 el

koelverse pestospread

50 g

Spianata Romana (salami)

Echt Italiaans platbrood met echt Italiaanse beleg. Wat is het leven toch mooi.

Aan de slag

1

Snijd de mozzarella in blokjes. Bestrijk 2 piadine met de pestospread en beleg met de mozzarella en salami. Dek af met de andere 2 piadine.

2

Verhit 2 koekenpannen zonder olie of boter en bak de dubbele piadine 6 min. op middelhoog vuur. Keer halverwege. Zet het vuur eventueel iets hoger om de piadinetosti goudbruin te krijgen. Neem uit de pan, snijd elke piadinetosti in 8 puntjes (bijvoorbeeld met een pizzasnijder) en serveer direct.

tip

serveertipGarneer met wat blaadjes basilicum.