bewaar
Smokey's beef-rub
Smokey's beef-rub
bewaar

Smokey's beef-rub

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

5 min. bereiden
redelijk pittig
6waarderingen

Ingrediënten

3 el

zwartepeperkorrel

30 g

paprikapoeder

30 g

gerookte-paprikapoeder

70 g

zeezout

30 g

kristalsuiker

20 g

bruine basterdsuiker

20 g

knoflookpoeder

20 g

uienpoeder

1 el

chilipoeder

1 el

versgemalen koffie

1 el

cacaopoeder

1 el

gedroogde oregano

1 tl

gemalen komijn

Dit heb je nodig

  • vijzel

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

Aan de slag

Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.