Smo­key's beef-rub

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

(5) waardeer
amerikaans bijgerecht Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van. 10 stuks
3 5

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • vijzel

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 1 g
    waarvan verzadigd 0 g
  • natrium 2.720 mg
  • vezels 2 g
Tags
Pittigheid
Ook te zien in

Smokey's beef-rub

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Smo­key's beef-rub

1
1
  • 3 el zwartepeperkorrels
  • 30 g paprikapoeder
  • 30 g gerookte-paprikapoeder
  • 70 g zeezout
  • 30 g kristalsuiker
  • 20 g bruine basterdsuiker
  • 20 g knoflookpoeder
  • 20 g uienpoeder
  • 1 el chilipoeder
  • 1 el versgemalen koffie
  • 1 el cacaopoeder
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 tl gemalen komijn

Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.