bewaar
Smokey's beef-rub
Smokey's beef-rub
bewaar

Smokey's beef-rub

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

5 min. bereiden
licht pittig
7waarderingen

Ingrediënten

10 porties

3 el

zwartepeperkorrels

30 g

paprikapoeder

30 g

gerookte-paprikapoeder

70 g

zeezout

30 g

kristalsuiker

20 g

bruine basterdsuiker

20 g

knoflookpoeder

20 g

uienpoeder

1 el

chilipoeder

1 el

versgemalen koffie

1 el

cacaopoeder

1 el

gedroogde oregano

1 tl

gemalen komijn

Dit heb je nodig

  • vijzel

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

Aan de slag

1

Stamp de peperkorrels grof in de vijzel. Meng vervolgens alle ingrediënten en bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Smokey's beef-rub

Met een rub voeg je extra smaak toe aan je barbecuegerecht en je vlees krijgt er een mooie korst van.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig