bewaar
Crispy speklapjes
Crispy speklapjes
bewaar

Crispy speklapjes

Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.

20 min. bereiden
8 uur wachten
pittig
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

sushigember

4 el

char siu saus

1 tl

chilivlokken

2 el

limoensap

600 g

speklapjes

Dit heb je nodig

  • barbecue

Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.

Aan de slag

1

Snijd de sushigember fijn en meng in een schaal met de char siu saus, chilivlokken en het limoensap. Voeg de speklapjes toe en laat minimaal 8 uur afgedekt in de koelkast marineren.

2

Steek de barbecue aan.

3

Gril het vlees op de barbecue in ca.17 min. krokant en gaar. Keer regelmatig.

variatietipJe kunt de sushigember en de char siu saus eventueel vervangen door 2-3 cm verse gember en 4 el zoete chilisaus.
bereidingstipGeen barbecue? Je kunt het vlees ook in de grillpan bereiden.
combinatietipLekker met gesneden bosui, geroosterd sesamzaad en partjes limoen.

Barbecue aansteken

Instructievideo - 01:07 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Crispy speklapjes

Echte grillmasters geven hun speklapjes een beetje extra spice en bite.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig