Style My Days Italiaanse salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze Italiaanse salade van Style My Day.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 250 g gegrilde aubergine
- 200 g parmaham
- 200 g rucolaslamelange
- 150 g koelverse zongedroogde tomaten
- 60 g licht pittige kiemgroente
- 75 g waterkers
- 100 g maiskorrels in pot
- 75 g geroosterde pijnboompitten
- 40 g geschaafde Parmezaanse kaas
- 5 el traditionele olijfolie
Advertentie
Bereiden
Snijd de gegrilde aubergine grof en scheur de prosciutto in stukken. Meng de rucola-slamelange met de gegrilde stukjes aubergine, gedroogde tomaten en kiemgroente in een schaal. Voeg de waterkers, maiskorrels en prosciutto toe. Top de salade af met de geroosterde pijnboompitten, het Parmezaanse kaasschaafsel en de olijfolie. Goed husselen en klaar!

Style My Day’s Italiaanse salade
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 480 kcal
- eiwit 26 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 34 g
waarvan verzadigd 8 g - natrium 1.490 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Style My Days Italiaanse salade
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Style My Days Italiaanse salade
- 250 g gegrilde aubergine
- 200 g parmaham
Snijd de gegrilde aubergine grof en scheur de prosciutto in stukken.
- 200 g rucolaslamelange
- 150 g koelverse zongedroogde tomaten
- 60 g licht pittige kiemgroente
Meng de rucolaslamelange met de gegrilde stukjes aubergine, gedroogde tomaten en kiemgroente in een schaal.
- 75 g waterkers
- 100 g maiskorrels in pot
Voeg de waterkers, maiskorrels en prosciutto toe.
- 75 g geroosterde pijnboompitten
- 40 g geschaafde Parmezaanse kaas
- 5 el traditionele olijfolie
Top de salade af met de geroosterde pijnboompitten, het Parmezaanse kaasschaafsel en de olijfolie. Goed husselen en klaar!