bewaar
Dan dan-noedels met choisum
Dan dan-noedels met choisum
bewaar

Dan dan-noedels met choisum

Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.

15 min. bereiden
pittig
54waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

Sadee rijstnoedels 10 mm

500 g

choisum

2 tenen

knoflook

300 g

half-om-halfgehakt

1 el

vloeibare honing

1 el

Lee Kum Lee chiu chow chili-olie

150 g

rauwkost zoetepaprikamix

3 el

Japanse sojasaus

Knapperige en frisse groenten in een pittige roerbakschotel.

Aan de slag

1

Doe de noedels in een ruime kom en giet er kokend water over tot ze onderstaan. Laat 10 min. staan.

2

Snijd ondertussen de choisum in stukken van 2 cm en snijd de knoflook fijn.

3

Verhit een wok zonder olie of boter en roerbak het gehakt in 5 min. rul. Giet het overtollige vet af. Voeg de honing toe en roerbak 1 min. mee. Schep het gehakt uit de wok op een bord.

4

Verhit de chili-olie in de wok en roerbak de choisum, paprikamix en knoflook 1 min. Giet de noedels af, voeg met het gehakt en de sojasaus toe aan de groenten en schep om.

tip

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.