Chinese balletjes in zoetzure saus
Maak met je gehaktballen eens een zoetzuur Chinees gerecht. Klaar in een kwartier.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 2 el wokolie
- 400 g gehaktballetjes
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 500 g AH Basic zoetzure saus
- 300 g mie
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een wok en roerbak de gehaktballetjes in 4 min. rondom goudbruin. Voeg de roerbakmix toe en roerbak op middelhoog vuur 2 min. mee. Voeg de saus toe en verwarm 5 min.
- Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de mie met de gehaktballetjes.

Roerbakken / wokken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 775 kcal
- eiwit 24 g
- koolhydraten 10 g
-
vet 31 g
waarvan verzadigd 10 g - natrium 1.875 mg
- vezels 6 g
Ook te zien in
Chinese balletjes in zoetzure saus
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Chinese balletjes in zoetzure saus
- 2 el wokolie
- 400 g gehaktballetjes
Verhit de olie in een wok en roerbak de gehaktballetjes in 4 min. rondom goudbruin.
- 400 g Chinese wokgroente taugé-rode paprika
- 500 g AH Basic zoetzure saus
Voeg de roerbakmix toe en roerbak op middelhoog vuur 2 min. mee. Voeg de saus toe en verwarm 5 min.
- 300 g mie
Kook ondertussen de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de mie met de gehaktballetjes.