bewaar
Vegetarische curry
Vegetarische curry
bewaar

Vegetarische curry

Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.

15 min. bereiden
128waarderingen

Ingrediënten

4 personen

275 g

notenrijst

300 g

geschilde bospeen

1

ui

2 el

zonnebloemolie

400 g

vega wokstukjes

200 g

aspergebroccoli

400 ml

Patak's tandoori currysaus

Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.

2

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.