Vegetarische curry
Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 275 g notenrijst
- 300 g geschilde bospenen
- 1 ui
- 2 el zonnebloemolie
- 400 g vega wokstukjes
- 200 g aspergebroccoli
- 400 ml Patak's tandoori currysaus
Advertentie
Bereiden
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.

Roerbakken / wokken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 540 kcal
- eiwit 7 g
- koolhydraten 39 g
-
vet 22 g
waarvan verzadigd 4 g - natrium 882 mg
- vezels 11 g
Ook te zien in
Vegetarische curry
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Vegetarische curry
- 275 g notenrijst
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 300 g geschilde bospenen
- 1 ui
Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
- 2 el zonnebloemolie
- 400 g vega wokstukjes
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee.
- 200 g aspergebroccoli
- 400 ml Patak's tandoori currysaus
Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.