Vegetarische curry
Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.
Ingrediënten
4 personen
275 g
notenrijst
300 g
geschilde bospenen
1
ui
2 el
zonnebloemolie
400 g
vega wokstukjes
200 g
aspergebroccoli
400 ml
Patak's tandoori currysaus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Vegetarische curry
Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.

hoofdgerecht
null personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)275 g notenrijst
300 g geschilde bospenen
1 ui
2 el zonnebloemolie
400 g vega wokstukjes
200 g aspergebroccoli
400 ml Patak's tandoori currysaus