Vegetarische curry
Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.
Ingrediënten
4 personen
275 g
notenrijst
300 g
geschilde bospenen
1
ui
2 el
zonnebloemolie
400 g
vega wokstukjes
200 g
aspergebroccoli
400 ml
Patak's tandoori currysaus
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Vegetarische curry
Urenlang pruttelen? Welnee, deze variant met wokstukjes, wortel en aspergebroccoli maak je in een kwartier.

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de wortels in schuine plakjes van 1 cm. Snijd de ui in halve ringen.
Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 2 min. Voeg de wokstukjes toe en bak 2 min. mee. Doe de wortel erbij en roerbak 1 min. mee. Voeg de aspergebroccoli en tandoorisaus toe. Laat de groente op laag vuur in 10 min. gaar worden. Serveer de vegetarische curry met de notenrijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)275 g notenrijst
300 g geschilde bospenen
1 ui
2 el zonnebloemolie
400 g vega wokstukjes
200 g aspergebroccoli
400 ml Patak's tandoori currysaus