Een goed begin is het halve werk. Met een mooi stukje vis of vlees vooraf is de toon gezet. Of kies je voor een pittige soep om de smaakpapillen wakker te schudden? Begin het diner goed met deze recepten voor warme voorgerechten.

Lees meer

Warme voorgerechten (35)

sorteer op
recept Lauw­war­me sa­la­de van peul­tjes

Lauw­war­me sa­la­de van peul­tjes

20 min.
(30)
recept War­me car­p­ac­cio van ka­bel­jauw

War­me car­p­ac­cio van ka­bel­jauw

20 min.
(34)
recept Lauw­war­me sa­la­de met lams­sho­ar­ma

Lauw­war­me sa­la­de met lams­sho­ar­ma

15 min.
(18)
recept Lauw­war­me pad­den­stoe­len­sa­la­de

Lauw­war­me pad­den­stoe­len­sa­la­de

35 min.
(64)
recept Lauw­war­me sa­la­de van stoof­peer­tjes

Lauw­war­me sa­la­de van stoof­peer­tjes

15 min.
(295)
recept Lauw­war­me cock­tail van gar­na­len zalm en man­go

Lauw­war­me cock­tail van gar­na­len zalm en man­go

2 u. 15 min.
(47)
recept Bie­ten­lat­kes met warm­ge­rook­te zalm en room

Bie­ten­lat­kes met warm­ge­rook­te zalm en room

25 min.
(6)
recept Lauw­war­me sa­la­de van as­per­ges en truf­fel­olie

Lauw­war­me sa­la­de van as­per­ges en truf­fel­olie

35 min.
(21)
recept Scam­pi met hum­mus en lauw­war­me se­sam­vi­nai­gret­te

Scam­pi met hum­mus en lauw­war­me se­sam­vi­nai­gret­te

40 min.
(25)
recept Sa­la­de met war­me ge­ma­ri­neer­de vij­gen en blau­we kaas

Sa­la­de met war­me ge­ma­ri­neer­de vij­gen en blau­we kaas

20 min.
(83)
recept War­me knol­sel­de­r­ij­sa­la­de en truf­fel­may­o­nai­se

War­me knol­sel­de­r­ij­sa­la­de en truf­fel­may­o­nai­se

20 min.
(77)
recept Lauw­war­me to­ma­ten­sa­la­de met ge­gril­de ka­bel­jauw

Lauw­war­me to­ma­ten­sa­la­de met ge­gril­de ka­bel­jauw

40 min.
(20)
recept Lauw­war­me sa­la­de van kal­koen­me­dail­lons in to­maat-dra­gon­saus

Lauw­war­me sa­la­de van kal­koen­me­dail­lons in to­maat-dra­gon­saus

35 min.
(51)
recept Warm­ge­rook­te zalm­tar­taar met kap­per­tjes­vi­nai­gret­te en veld­sla

Warm­ge­rook­te zalm­tar­taar met kap­per­tjes­vi­nai­gret­te en veld­sla

20 min.
(10)
recept Ro­mi­ge kip­pen­soep met pad­den­stoe­len

Ro­mi­ge kip­pen­soep met pad­den­stoe­len

15 min.
(18)
recept To­ny Ki­tous & Dan Le­pard's ge­smol­ten gei­ten­kaas met se­sam­zaad­korst

To­ny Ki­tous & Dan Le­pard's ge­smol­ten gei­ten­kaas met se­sam­zaad­korst

25 min.
(23)
recept Ro­ze­ma­rijn­bouil­lon met pad­den­stoe­len

Ro­ze­ma­rijn­bouil­lon met pad­den­stoe­len

29 min.
(101)
recept Bie­ten­soep met pit­ti­ge yog­hurt en tijm

Bie­ten­soep met pit­ti­ge yog­hurt en tijm

50 min.
(33)
recept Ge­po­cheer­de ei­e­ren met ro­de­wijn­saus en groe­ne as­per­ges

Ge­po­cheer­de ei­e­ren met ro­de­wijn­saus en groe­ne as­per­ges

35 min.
(6)
recept Tui­n­erw­ten­soep met cho­ri­zo-olie

Tui­n­erw­ten­soep met cho­ri­zo-olie

15 min.
(36)
recept Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

Os­sen­staart­soep met krui­den­dum­plings

5 u. 10 min.
(14)
recept Ge­fri­tuur­de gei­ten­kaas­ra­vi­o­li

Ge­fri­tuur­de gei­ten­kaas­ra­vi­o­li

1 u. 45 min.
(12)
recept Ta­gli­a­tel­le met saf­fraan, ci­troen & par­ma­zaan

Ta­gli­a­tel­le met saf­fraan, ci­troen & par­ma­zaan

15 min.
(13)
recept Een­den­ra­vi­o­li met zach­te ei­dooi­er en truf­fel­saus

Een­den­ra­vi­o­li met zach­te ei­dooi­er en truf­fel­saus

2 u. 50 min.
(7)
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.