Oosterse mosselen
Oosterse mosselen
bewaar
bewaar

Oosterse mosselen

15 min. bereiden
39waarderingen

    Aan de slag

    1

    Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Halveer de stengels citroengras in de lengte. Giet de mosselen af, doe in een grote pan en voeg het citroengras, de peper en kokosmelk toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de bakje koriander door de mosselen. Lekker met aardappelballetjes (zak 600 g, diepvries) en een komkommersalade.

    Mosselen maken

    Instructievideo - 04:50 min.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Oosterse mosselen

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

    Dit heb je nodig